incepatori

incepatori

 

 

Buna ziua! 

Felicitari pentru hotararea de a invata limba engleza!

Dincolo de motivatia Dumneavoastra personala (calatorii, obtinerea unui loc de munca, dezvoltarea profesionala) invatand limba engleza veti pasi treptat intr-o lume noua, cu posibilitati extraordinare de comunicare si informare.

Bun venit, asadar, in aceasta noua lume!

Lacramioara Nechifor, profesor

Urmatorul curs de INCEPATORI va incepe la data de 10 Septembrie a.c., miercuri, ora 18.50 Pentru aceasta grupa mai avem 2 locuri disponibile.

Urmatoarea serie va incepe pe 3.10.2014.

Cursurile se tin dupa amiaza, dupa ora 17.00, de doua ori pe saptamana cate 2 ore. Locatia desfasurarii cursurilor este pe str. Sf. Ioan Nr. 22- Centrul Vechi, aproximativ in spatele Hotelului Aro.

Cursurile acestui nivel (A1) pleaca de la zero, de la ideea ca elevii nu stiu absolut nimic (nu au studiat niciodata limba engleza).

Pentru a reusi sa va descurcati binisor plecand de la zero aveti nevoie de 60- 80 de ore de curs (4- 5 luni); desigur ca fiecare lectie si fiecare modul inseamna pasi inainte catre acest obiectiv- ne straduim sa obtinem rezultatul maxim posibil din fiecare ora de curs. 

Cursurile noastre urmaresc in primul rand deprinderea capacitatii de A VORBI in limba engleza. In cei 18 ani de activitate ne-am imbunatatit permanent metoda de predare in incercarea de a ne ajuta elevii sa reuseasca sa vorbeasca  in cel mai scurt timp posibil.

Varianta “clasica” folosita in scolile din tara noastra implica foarte multa scriere si exercitii de gramatica. Chiar si elevii care vor sa invete singuri incep prin a-si cumpara carti din care incep sa scrie, si continua sa scrie..cu speranta ca intr-o zi vor vorbi :) limba engleza. Daca se lucreaza in acest mod este nevoie de foarte mult timp pentru a putea vorbi. Explicatia este simpla, atunci cand scriem se activeaza centri nervosi deferiti fata de cazul in care vorbim. Daca scriem folosim mainile, ochii, s.a. si avem suficient timp ca sa ne gasim ideile. Daca insa vorbim, ne folosim gura, auzul si trebuie sa reactionam rapid. 

La cursurile noastre elevii vorbesc efectiv, chiar daca sunt incepatori, iar gramatica este limitata la notiunile de baza. Astfel, folosind metoda noastra, puteti ajunge sa vorbiti fluent limba engleza (sau sa va perfectionati partea de vorbire) in doar cateva luni.

Pentru a va convinge, va invitam sa asistati gratuit la o lectie de curs. Veti puteaa vedea metoda de lucru precum si rezultatele la care au ajuns deja elevii nostri care au inceput cu ceva timp in urma. Pentru a asista gratuit la un curs va rugam sa va programati la telefon: 0732212782.

Click aici pentru a vedea marturia uneia dintr cursantele noastre

Ilas Gheorghe, curs incepatori,

” Sunt pensionar si sunt unul dintre cursantii doamnei profesoare. Va pot spune ca merita sa urmezi aceste cursuri la acest centru de invatare a limbii engleze. Dupa aproximativ 15 ore efectuate,si la varsta unui pensionar, ma pot mandri ca am reusit, la nivel de incepator bineinteles, sa citesc anumite texte, sa fac traducerea, folosind si dictionarul bineinteles, sa-mi insusesc multe dintre cuvintele uzuale, sa folosesc un numar insemnat de verbe in propozitii, sa corelez scrierea cuvintelor cu pronuntia lor si chiar sa sustin un anumit dialog cu colegii de grupa. D-na profesoara are o expertiza profesionala de necontestat, dar cel mai important lucru e maiestria pedagogica de care da dovada cu “elevii” ei. Coboara si se apropie de fiecare dintre noi, intelegand ca pentru inceput e foarte greu, mai ales eu care nu am facut la scoala limba engleza.

Indemn pe toti cei interesati, indiferent de nivelul de cunoastere a limbii engleze, sa urmeze aceste cursuri, in vederea perfectionarii vorbirii. Cu cei avansati se discuta in limba engleza, doamna profesoara pune mare accent pe dialog, se intereseaza de fiecare cursant, pentru ce are nevoie sa invete limba engleza; si ca sa fiu sincer pana la capat, si preturile, fata de alte centre din Brasov, sunt mai mult decat convenabile.”

Cursurile se tin in Centrul Vechi, Str. Sfantu Ioan Nr. 22 (aproximativ in spatele Hotelului Aro). 

Orele se desfasoara dupa-amiaza.

Click aici pentru testimonial Ovidiu Ciocea

Click aici pentru testimonial Vasile Bezdean, Octombrie 2013

TAXA DE CURS:

Taxa de scolarizare este de 15 lei/ ora, respectiv 300 lei/ modul de 20 ore; acesta este tariful standard, valabil pentru situatia ca platiti cursul in rate.

Puteti achiziona cu pret redus mai multe module, functie de necesitatile Dumneavoastra de instruire.

Pentru plata mai multor module in avans ( la inscriere ) puteti beneficia de urmatoarele reduceri:

 

Numar ore

Tarif /ora

Tarif total

 

Durata/

saptamani

20 ore

13 lei/ora

260 lei/ modul

5 saptamani

40 ore

12 lei/ora

480 lei/ modul

10 saptamani

60

11 lei/ora

660 lei/ modul

15 saptamani

80

10 lei/ora

800 lei/ modul

20 saptamani

PROCEDURA INSCRIERE

Pentru a va inscrie la curs este necesar sa va faceti o programare sunand la unul dintre numerele- 0732212782- Vodafone sau 0756573947- Orange. Inscrierea dureaza aproximativ 20 de minute, si aveti nevoie de buletin si minim jumatate din taxa de curs (120 lei). Locatia pentru inscriere este Str. Sf. Ioan Nr. 22, programarea poate fi facuta pentru dimineata sau dupa-amiaza, functie de programul Dumneavoastra.

                                                                                                                                                                                                                        

“Ma bucur ca am gasit acest curs. Sunt sigura ca la sfarsitul cursului nu voi mai fi stresata cand comunic cu lumea din America. Doresc sa dau sfaturi tuturor sa faca cursul. Eu regret ca nu am inceput mai devreme aceasta activitate.”

Pusa Sablid, cursanta

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Cursurile noastre sunt organizate in jurul a trei principii:

A. Accentul este pus pe conversatie;

B. Gramatica este redusa la esential;

C. Grupele de studiu au maxim 15 cursanti;

In plus, ne straduim sa fim eficienti. Cei mai multi dintre elevii nostri urmeaza sa plece din tara sau sa sustina un interviu de angajare in putin timp. Astfel, nu dezvoltam lucrurile pe larg, ci punctam elementele cheie, gandindu-ne ca trebuie sa obtinem maximul din timpul pe care il avem la dispozitie. 

 

Mariana Ripa:

“Dupa 8 cursuri am putut sustine o conversatie de baza.”

 

 

Click aici pentru testimonial Gabriel Boicu

Cateva lucruri despre mine, cea care preau acest curs:Numele meu este Lacramioara Nechifor si am o experienta de peste 15 ani in predarea limbii engleze. Dealungul carierei mele am instruit mii de elevi si deseori m-am “intalnit” cu teama cursantului ca nu va reusi sa invete limba Engleza dintr-un motiv sau altul. Oare mai pot invata limba engleza la varsta mea? In situatia aceasta, oamenii deschid discutia despre curs declarandu-si cumva stanjeniti, varsta: “Stiti, am….ani,..

O sa va spun asadar, din experienta mea de pana acum, ca varsta nu a fost niciodata un impediment pentru cineva care a avut o dorinta puternica de a reusi, si a investit in invatarea limbii Engleze timp si munca. Am intalnit situatii in care oameni de peste 70 de ani nu doar ca au reusit sa invete limba Engleza, ci au descoperit in aceasta un hobby, o preocupare interesanta; acesti oameni invata cu placere acasa, citesc carti in limba Engleza si se bucura de fiecare pas inainte pe acest drum. Nu voi dezvolta mai mult subiectul presupuselor neputinte cum ar fi lipsa de aptitudini personale sau faptul ca nu ati studiat in scoala. Dupa parerea mea solutia este sa nu va mai ganditi la posibile obstacole si sa faceti pur si simplu ceea ce puteti face. Pe masura ce veti obtine rezultate, aceste temeri vor disparea de la sine.

 

O alta intrebare a viitorilor cursanti este – Daca ceilalti cursanti stiu cate ceva si eu nu stiu nimic, o sa pot tine pasul ?, n-o sa ma fac de ras? Ei bine, cei mai multi elevi la cursul de incepatori nu au mai studiat limba Engleza niciodata, iar persoanele care au o baza cat de mica sunt indrumate catre grupa urmatoare ca nivel, cea de preintermediari.

O solutie pentru a economisi timpul este materialul Instant English- primele 1000 de cuvinte in limba Engleza  format din:

1. CURS SCRIS in care cele mai importante 1000 de cuvinte ale limbii engleze sunt prezentate la modul foarte clar- cuvant in limba romana- cuvant in limba engleza. Ex:

MAMA- MOTHER

TATA-FATHER

COPIL- CHILD

2. CD AUDIO. Toate cele 1000 de cuvinte, exact in ordinea in care sunt prezentate pe suportul scris sunt pronuntate pe acest CD audio care poate fi ascultat folosind orice CD player obisnuit, acasa sau in masina.

Acest material va este oferit gratuit, la achitarea integrala a primului modul de curs.

De ce 1000 de cuvinte? Vocabularul de baza al limbii engleze contine doar 2000 de cuvinte, astfel incat faptul de a va insusi 50 % dintre acestea reprezinta un start suficient. Cuvintele acopera toate zonele vietii de zi cu zi: grade de rudenie, locuinte, culori, exprimarea timpului, institutii, numere,  mijloace de transport, culori, mancare, s.a.Folosind acest material:

1. In primul rand, veti putea asculta CD-ul cu pronuntia cuvintelor de cate ori doriti; repetitia stim ca este “mama invatarii”. Puteti asculta si memora aceste cuvinte fara sa fiti obligati sa intelegeti notiuni de gramatica in acelasi timp, lucru care v-ar incomoda. Am constatat din experienta ca tratarea lucrurilor separat la inceput (vocabular si gramatica) usureaza cu mult efortul invatarii. Exista altfel riscul sa “nu mai vedem padurea de copaci.”

2. Aceste cuvinte, odata invatate reprezinta “comoara dumneavoastra”, cutia cu piese de puzzle din care veti compune structuri de exprimare.

Astfel, avand posibilitatea sa fixati acasa notiunile de vocabular, in cadrul cursului ne ocupam mai ales de elementele cheie de gramatica si  vorbim. Consideram importanta dezvoltarea capacitatii de vorbire chiar de la primele lectii, fara a amana momentul pe mai tarziu (asa cum se poate intampla in sistemul de instruire clasic).

Atmosfera de la curs este deschisa, prietenoasa, antrenanta, nimeni nu sta deoparte fiindca ii este rusine.

Engleza ABC Brasov

 

Cursuri limba engleza 

Lacramioara Nechifor PFA

Brasov, Str Sf. Ioan 22

Telefon: 0732212782- Vodafone, 0756573947

Lacramioara Rus, receptioniera,

“Acest curs e ca o relaxare; nu exista rusine, jena ca nu stii..e o atmosfera foarte placuta si vesela. Rar am intalnit profesori cu un asemenea dar, talent- aici am intalnit un pedagog adevarat!”

 

 

 

 

deutsche pornos kostenlos porno porno gratis kostenlose porno pornos frei porno free porno porno