incepatori

incepatori

 

Cursuri open de limba engleza conversationala in Brasov

 

 

 

Felicitari pentru hotararea de a invata limba engleza!

Dincolo de motivatia Dumneavoastra personala- obtinerea unui loc de munca, dezvoltare profesionala, calatorii, invatand limba engleza veti pasi treptat intr-o lume noua, cu posibilitati extraordinare de comunicare si informare.

Bun venit, asadar, in aceasta noua lume!

Lacramioara Nechifor, profesor

Scopul cursurilor noastre este dezvoltarea capacitatii de a vorbi limba engleza binisor (nivel B1) in doar 3- 4 luni! Metoda unica de predare, perfectionata in 20 de ani de experienta, face posibil acest rezultat!

Acest rezultat nu poate fi obtinut in cadrul unui curs obisnuit, deoarece procedura standard de predare a limbii engleze include multe aspecte de care la Engleza ABC ne dispensam in prima etapa (limitandu-ne la esential).

Concret, modul nostru de lucru inseamna:

1. Eliminarea tuturor elementelor de gramatica sau vocabular care nu sunt de stricta necesitate in partea de inceput a cursului. Cu alte cuvinte, renuntam la “corectitudinea absoluta”, pentru a putea deveni cat mai repede “functionali”. Perfectionarea este desigur de dorit, insa ea se poate face intr-o etapa ulterioara, dupa ce elevii reusesc sa vorbeasca efectiv folosind elemente de baza. 

2. Notiunile importante (timpurile simple- trecut, prezent, viitor) sunt predate in doar 2 luni de curs;

3. Vorbim efectiv, chiar de la primele lectii (suntem in grupa 10- maxim 12 persoane).

Urmatorul curs de nivel A1- INCEPATORI va incepe la data de 25 August 2015, luni, ora 17.00. Va asteptam!

TAXA DE CURS este de 340 lei/ modul de 20 ore, respectiv 17 lei/ora.

REDUCERE 90 lei Pentru achitarea cursului la inscriere se acorda o reducere de 90 lei. Astfel, veti achita doar 250 lei/ 20 ore.

Tariful include toate materialele de curs; nu se percep nici un fel de taxe suplimentare.

BONUS CD audio Persoanele care se inscriu la acest la curs pana la data de 25 August (inclusiv) primesc bonus, la achitarea cursului, un material cu cele mai folosite 1200 de cuvinte ale limbii engleze, insotit de CD audio (mp3) cu pronuntia acestor cuvinte, in valoare de 50 lei.

Puteti asculta acest material ca sa invatati cuvinte oricand doriti- in masina, pe bicicleta in timp ce gatiti, faceti curatenie sau alergati. Spre deosebire de alte materiale similare acesta este FOARTE SIMPLU- ascultati cuvintele pronuntate intai in romana apoi in engleza. Acest material este foarte folositor pentru cei care nu au mai studiat limba engleza la scoala sau altundeva. Nu trebuie sa asteptati sa primiti aceste cuvinte pe bucatele atunci cand veniti la curs. Orice sistem similar (cursuri, meditatii) va prezinta vocabularul pe etape- intr-o zi cuvintele legate de familie, intr-o alta zi cele legate de casa, serviciu, fructe, legume, animale, cifre, lunile anului, partile corpului, mijloace de transport…Acest material vi le ofera la un loc- cele mai folosite 1200 de cuvinte ale limbii engleze ( scris + audio) chiar in ziua inscrierii! Sunati chiar acum pentru a va rezerva un loc!- Telefon 0732212782.

Considerati ca a invata limba engleza in doar cateva luni e un obiectiv prea frumos ca sa poata fi adevarat?

Va invitam sa asistati complet gratuit la o lectie cu grupa de incepatori care a inceput cursul cu o luna sau doua in urma, si va veti convinge singur(a), vazand care este nivelul la care acesti cursanti au ajuns deja. Pentru a participa la o lectie deschisa, sunati acum la 0732212782 (Lacramioara Nechifor). Va asteptam!

 

Click aici pentru a vedea marturia uneia dintr cursantele noastre

Click aici pentru testimonial Ovidiu Ciocea

Click aici pentru testimonial Vasile Bezdean, Octombrie 2013

Engleza simplu ca ABC- curs gratuit you tube- Lectia2

Engleza simplu ca ABC- curs gratuit you tube- Lectia1

Cursurile se adreseaza tuturor persoanelor, chiar si celor care nu au mai studiat niciodata limba engleza.

Locatia desfasurarii cursurilor este pe str. Sf. Ioan Nr. 22- Centrul Vechi (aproximativ in spatele Hotelului Aro).

In cei aproape 20 ani de activitate ne-am imbunatatit permanent metoda de predare in incercarea de a ne ajuta elevii sa reuseasca sa vorbeasca  limba engleza in cel mai scurt timp posibil.

Varianta “clasica” folosita in scolile din tara noastra implica foarte multa scriere si exercitii de gramatica. Chiar si elevii care vor sa invete singuri incep prin a-si cumpara carti din care incep sa scrie, si continua sa scrie (si sa citeasca)…cu speranta ca intr-o zi vor vorbi :) limba engleza.

Daca se lucreaza in acest mod este nevoie de foarte mult timp pentru a putea vorbi. Explicatia este simpla, atunci cand scriem se activeaza centri nervosi deferiti fata de cazul in care vorbim. Daca scriem folosim mainile, ochii, s.a. si avem suficient timp ca sa ne gasim ideile. Daca insa vorbim, ne folosim gura, auzul si trebuie sa reactionam rapid. 

La cursurile noastre elevii vorbesc efectiv, chiar daca sunt incepatori, iar gramatica este limitata la notiunile de baza. Astfel, folosind metoda noastra, puteti ajunge sa vorbiti fluent limba engleza (sau sa va perfectionati partea de vorbire) in doar cateva luni.

Pentru a va convinge, va invitam sa asistati gratuit la o lectie de curs. Veti putea vedea metoda de lucru precum si rezultatele la care au ajuns deja elevii nostri care au inceput cu ceva timp in urma. Pentru a asista gratuit la un curs va rugam sa va programati la telefon: 0732212782.

Click aici pentru a vedea marturia uneia dintr cursantele noastre

Ilas Gheorghe, curs incepatori,

” Sunt pensionar si sunt unul dintre cursantii doamnei profesoare. Va pot spune ca merita sa urmezi aceste cursuri la acest centru de invatare a limbii engleze. Dupa aproximativ 15 ore efectuate,si la varsta unui pensionar, ma pot mandri ca am reusit, la nivel de incepator bineinteles, sa citesc anumite texte, sa fac traducerea, folosind si dictionarul bineinteles, sa-mi insusesc multe dintre cuvintele uzuale, sa folosesc un numar insemnat de verbe in propozitii, sa corelez scrierea cuvintelor cu pronuntia lor si chiar sa sustin un anumit dialog cu colegii de grupa. D-na profesoara are o expertiza profesionala de necontestat, dar cel mai important lucru e maiestria pedagogica de care da dovada cu “elevii” ei. Coboara si se apropie de fiecare dintre noi, intelegand ca pentru inceput e foarte greu, mai ales eu care nu am facut la scoala limba engleza.

Indemn pe toti cei interesati, indiferent de nivelul de cunoastere a limbii engleze, sa urmeze aceste cursuri, in vederea perfectionarii vorbirii. Cu cei avansati se discuta in limba engleza, doamna profesoara pune mare accent pe dialog, se intereseaza de fiecare cursant, pentru ce are nevoie sa invete limba engleza; si ca sa fiu sincer pana la capat, si preturile, fata de alte centre din Brasov, sunt mai mult decat convenabile.”

Click aici pentru testimonial Ovidiu Ciocea

Click aici pentru testimonial Vasile Bezdean, Octombrie 2013

PROCEDURA INSCRIERE

Pentru a va inscrie la curs este necesar sa va faceti o programare sunand la unul dintre numerele- 0732212782- Vodafone sau 0756573947- Orange. Inscrierea dureaza aproximativ 20 de minute, si aveti nevoie de buletin si minim jumatate din taxa de curs (120 lei). Locatia pentru inscriere este Str. Sf. Ioan Nr. 22, programarea poate fi facuta pentru dimineata sau dupa-amiaza, functie de programul Dumneavoastra.

                                                                                                                                                                                                                        

“Ma bucur ca am gasit acest curs. Sunt sigura ca la sfarsitul cursului nu voi mai fi stresata cand comunic cu lumea din America. Doresc sa dau sfaturi tuturor sa faca cursul. Eu regret ca nu am inceput mai devreme aceasta activitate.”

Pusa Sablid, cursanta

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Cursurile noastre sunt organizate in jurul a trei principii:

A. Accentul este pus pe conversatie;

B. Gramatica este redusa la esential;

C. Grupele de studiu au maxim 15 cursanti;

In plus, ne straduim sa fim eficienti. Cei mai multi dintre elevii nostri urmeaza sa plece din tara sau sa sustina un interviu de angajare in putin timp. Astfel, nu dezvoltam lucrurile pe larg, ci punctam elementele cheie, gandindu-ne ca trebuie sa obtinem maximul din timpul pe care il avem la dispozitie. 

 

Mariana Ripa:

“Dupa 8 cursuri am putut sustine o conversatie de baza.”

 

 

Click aici pentru testimonial Gabriel Boicu

Cateva lucruri despre mine, cea care preau acest curs:Numele meu este Lacramioara Nechifor si am o experienta de peste 15 ani in predarea limbii engleze. Dealungul carierei mele am instruit mii de elevi si deseori m-am “intalnit” cu teama cursantului ca nu va reusi sa invete limba Engleza dintr-un motiv sau altul. Oare mai pot invata limba engleza la varsta mea? In situatia aceasta, oamenii deschid discutia despre curs declarandu-si cumva stanjeniti, varsta: “Stiti, am….ani,..

O sa va spun asadar, din experienta mea de pana acum, ca varsta nu a fost niciodata un impediment pentru cineva care a avut o dorinta puternica de a reusi, si a investit in invatarea limbii Engleze timp si munca. Am intalnit situatii in care oameni de peste 70 de ani nu doar ca au reusit sa invete limba Engleza, ci au descoperit in aceasta un hobby, o preocupare interesanta; acesti oameni invata cu placere acasa, citesc carti in limba Engleza si se bucura de fiecare pas inainte pe acest drum. Nu voi dezvolta mai mult subiectul presupuselor neputinte cum ar fi lipsa de aptitudini personale sau faptul ca nu ati studiat in scoala. Dupa parerea mea solutia este sa nu va mai ganditi la posibile obstacole si sa faceti pur si simplu ceea ce puteti face. Pe masura ce veti obtine rezultate, aceste temeri vor disparea de la sine.

 

O alta intrebare a viitorilor cursanti este – Daca ceilalti cursanti stiu cate ceva si eu nu stiu nimic, o sa pot tine pasul ?, n-o sa ma fac de ras? Ei bine, cei mai multi elevi la cursul de incepatori nu au mai studiat limba Engleza niciodata, iar persoanele care au o baza cat de mica sunt indrumate catre grupa urmatoare ca nivel, cea de preintermediari.

O solutie pentru a economisi timpul este materialul Instant English- primele 1000 de cuvinte in limba Engleza  format din:

1. CURS SCRIS in care cele mai importante 1000 de cuvinte ale limbii engleze sunt prezentate la modul foarte clar- cuvant in limba romana- cuvant in limba engleza. Ex:

MAMA- MOTHER

TATA-FATHER

COPIL- CHILD

2. CD AUDIO. Toate cele 1000 de cuvinte, exact in ordinea in care sunt prezentate pe suportul scris sunt pronuntate pe acest CD audio care poate fi ascultat folosind orice CD player obisnuit, acasa sau in masina.

Acest material va este oferit gratuit, la achitarea integrala a primului modul de curs.

De ce 1000 de cuvinte? Vocabularul de baza al limbii engleze contine doar 2000 de cuvinte, astfel incat faptul de a va insusi 50 % dintre acestea reprezinta un start suficient. Cuvintele acopera toate zonele vietii de zi cu zi: grade de rudenie, locuinte, culori, exprimarea timpului, institutii, numere,  mijloace de transport, culori, mancare, s.a.Folosind acest material:

1. In primul rand, veti putea asculta CD-ul cu pronuntia cuvintelor de cate ori doriti; repetitia stim ca este “mama invatarii”. Puteti asculta si memora aceste cuvinte fara sa fiti obligati sa intelegeti notiuni de gramatica in acelasi timp, lucru care v-ar incomoda. Am constatat din experienta ca tratarea lucrurilor separat la inceput (vocabular si gramatica) usureaza cu mult efortul invatarii. Exista altfel riscul sa “nu mai vedem padurea de copaci.”

2. Aceste cuvinte, odata invatate reprezinta “comoara dumneavoastra”, cutia cu piese de puzzle din care veti compune structuri de exprimare.

Astfel, avand posibilitatea sa fixati acasa notiunile de vocabular, in cadrul cursului ne ocupam mai ales de elementele cheie de gramatica si  vorbim. Consideram importanta dezvoltarea capacitatii de vorbire chiar de la primele lectii, fara a amana momentul pe mai tarziu (asa cum se poate intampla in sistemul de instruire clasic).

Atmosfera de la curs este deschisa, prietenoasa, antrenanta, nimeni nu sta deoparte fiindca ii este rusine.

Engleza simplu ca ABC- curs gratuit you tube- Lectia2

Engleza simplu ca ABC- curs gratuit you tube- Lectia1

Engleza ABC Brasov

lacramioaranechifor@gmail.com

Cursuri limba engleza 

Lacramioara Nechifor PFA

Brasov, Str Sf. Ioan 22

Telefon: 0732212782- Vodafone

 

 

Lacramioara Rus, receptioniera,

“Acest curs e ca o relaxare; nu exista rusine, jena ca nu stii..e o atmosfera foarte placuta si vesela. Rar am intalnit profesori cu un asemenea dar, talent- aici am intalnit un pedagog adevarat!”

 

Mihaela Sofran, infirmiera:

 ” Acest curs m-a stimulat foarte mult sa invat limba engleza, datorita doamnei profesoare Lacramioara care are un mod de predare special si simplu, pe intelesul tuturor. Il recomand tuturor celor care vor sa invete limba engleza intr-o atmosfera placuta!”

 

 

 

cocuk giyim toptan satis antep escort