cursuri incepatori

cursuri incepatori

Cursuri limba engleză începători Brașov
Scopul cursurilor noastre este dezvoltarea capacității de a vorbi limba engleză binișor in doar 2- 3  luni! Metoda unică de predare, perfecționată in 20 de ani de experiență, face posibil acest rezultat!
Locația desfășurării cursurilor : Brașov, str. Sf. Ioan Nr. 22 (în spatele hotelului Aro);
Program:  marțea : 17.00 – 18.45 si joia : 18.45 – 20.30 
Data începerii:  08. 02. 2016, luni,  ora 18.30;
Profesor : Lăcrămioara Nechifor;
Număr locuri : 12/ grupă.

 

Tarif În funcție de nivelul la care doriți să ajungeți, puteți accesa  cursurile noastre în 3 variante.  Pentru a încuraja un efort pe termen mediu, cu cât contractați mai multe ore, cu atât tariful / oră este mai mic.                                                                                                                              

varianta
Număr ore/ modul
Tarif/ oră
Tarif integral
 5 saptamani
            20 ore
       12, 5 lei
      250 lei
3 luni si jumatate
            60 ore
       9 lei
      540 lei
 6 luni  
           100 ore
       7 lei
      700 lei
La sumele menționate nu se adaugă TVA și nici un fel de taxe suplimentare. Suportul de curs este inclus în preț. Pentru varianta 2 sau 3 vă oferim cu siguranță cel mai ieftin tarif pentru cursurile de limba engleză din Brașov!
Tariful integral/ modul se poate achita în 2-3 rate. Pentru plata la inscriere a variantelor 2 sau 3 se acorda o reducere de 15%.
Varianta 1 se adresează în principal persoanelor care doresc să călătorească și vor să poată să înțeleagă și să transmită lucruri esențiale: prezentare cu nume, vârstă, ocupație, familie, cumpărături, numere, informații despre adrese și cum poți ajunge într-un anumit loc ș.a.
Pentru achitarea cursului integral la inscriere primiti BONUS  materialul “Cele mai folosite 1200 de cuvinte ale limbii engleze”, in valoare de 50 lei. Acest material conține tot vocabularul de bază, cuvinte pe categorii legate de familie, locuință, numere, zilele saptamânii, mancăruri, culori, – text + CD audio cu pronunția acestor cuvinte.
Varianta 2 este recomandată celor care doresc să vorbească binișor în cel mai scurt timp. Este potrivită persoanelor care doresc să poată susține un interviu la un nivel nepretențios. Metoda noastră de instruire urmărește la toate nivelele în primul rând dezvoltarea capacității de a vorbi în limba engleză. Pentru a obține acest rezultat lucrăm cu grupe mici și vorbim efectiv chiar de la primele ore.
Varianta 3 se adresează persoanelor care au nevoie să demonstreze și în acest fel un grad ridicat de profesionalism ( ingineri, medici, farmaciști, operatori call center ș.a.) Instruirea rămâne concentrată pe aspectul vorbirii, însă perfecționăm în același timp și gramatica (prin explicații la școală + teme de casă scrise).


Programare lecție gratuita : Tel: 0732212782 .Va invităm dacă doriți sa asistati la o lectie inainte de a va inscrie, care nu va angajeaza cu nimic! Veti putea vedea nu doar modul de predare (foarte aplicat, elevii vorbesc efectiv in limba engleza ), ci si cat de multumiti sunt actualii elevi. In plus considerăm ca rezultatele pe care actualii cursanți le-au obținut deja sunt cea mai bună recomandare! 

Concret, modul nostru de lucru inseamna:
1. Eliminarea tuturor elementelor de gramatica sau vocabular care nu sunt de stricta necesitate in partea de inceput a cursului. Cu alte cuvinte, renuntam la “corectitudinea absoluta”, pentru a putea deveni cat mai repede “functionali”. Perfectionarea este desigur de dorit, insa ea se poate face intr-o etapa ulterioara, dupa ce elevii reusesc sa vorbeasca efectiv folosind elemente de baza. 
2. Notiunile importante (timpurile simple- trecut, prezent, viitor) sunt predate in doar 2 luni de curs;
3. Vorbim efectiv, chiar de la primele lectii (suntem in grupa 10- maxim 12 persoane).

Considerati ca a invata limba engleza in doar cateva luni e un obiectiv prea frumos ca sa poata fi adevarat?
Va invitam sa asistati complet gratuit la o lectie cu grupa de incepatori care a inceput cursul cu o luna sau doua in urma, si va veti convinge singur(a), vazand care este nivelul la care acesti cursanti au ajuns deja. Pentru a participa la o lectie deschisa, sunati acum la 0732212782 (Lacramioara Nechifor). Va asteptam!
Cursurile se adreseaza tuturor persoanelor, chiar si celor care nu au mai studiat niciodata limba engleza.
Locatia desfasurarii cursurilor este pe str. Sf. Ioan Nr. 22- Centrul Vechi (aproximativ in spatele Hotelului Aro).
In cei aproape 20 ani de activitate ne-am imbunatatit permanent metoda de predare in incercarea de a ne ajuta elevii sa reuseasca sa vorbeasca  limba engleza in cel mai scurt timp posibil.
Varianta “clasica” folosita in scolile din tara noastra implica foarte multa scriere si exercitii de gramatica. Chiar si elevii care vor sa invete singuri incep prin a-si cumpara carti din care incep sa scrie, si continua sa scrie (si sa citeasca)…cu speranta ca intr-o zi vor vorbi :) limba engleza.
Daca se lucreaza in acest mod este nevoie de foarte mult timp pentru a putea vorbi. Explicatia este simpla, atunci cand scriem se activeaza centri nervosi deferiti fata de cazul in care vorbim. Daca scriem folosim mainile, ochii, s.a. si avem suficient timp ca sa ne gasim ideile. Daca insa vorbim, ne folosim gura, auzul si trebuie sa reactionam rapid. 
La cursurile noastre elevii vorbesc efectiv, chiar daca sunt incepatori, iar gramatica este limitata la notiunile de baza. Astfel, folosind metoda noastra, puteti ajunge sa vorbiti fluent limba engleza (sau sa va perfectionati partea de vorbire) in doar cateva luni.
Pentru a va convinge, va invitam sa asistati gratuit la o lectie de curs. Veti putea vedea metoda de lucru precum si rezultatele la care au ajuns deja elevii nostri care au inceput cu ceva timp in urma. Pentru a asista gratuit la un curs va rugam sa va programati la telefon: 0732212782.
Ilas Gheorghe, curs incepatori,
” Sunt pensionar si sunt unul dintre cursantii doamnei profesoare. Va pot spune ca merita sa urmezi aceste cursuri la acest centru de invatare a limbii engleze. Dupa aproximativ 15 ore efectuate,si la varsta unui pensionar, ma pot mandri ca am reusit, la nivel de incepator bineinteles, sa citesc anumite texte, sa fac traducerea, folosind si dictionarul bineinteles, sa-mi insusesc multe dintre cuvintele uzuale, sa folosesc un numar insemnat de verbe in propozitii, sa corelez scrierea cuvintelor cu pronuntia lor si chiar sa sustin un anumit dialog cu colegii de grupa. D-na profesoara are o expertiza profesionala de necontestat, dar cel mai important lucru e maiestria pedagogica de care da dovada cu “elevii” ei. Coboara si se apropie de fiecare dintre noi, intelegand ca pentru inceput e foarte greu, mai ales eu care nu am facut la scoala limba engleza.
Indemn pe toti cei interesati, indiferent de nivelul de cunoastere a limbii engleze, sa urmeze aceste cursuri, in vederea perfectionarii vorbirii. Cu cei avansati se discuta in limba engleza, doamna profesoara pune mare accent pe dialog, se intereseaza de fiecare cursant, pentru ce are nevoie sa invete limba engleza; si ca sa fiu sincer pana la capat, si preturile, fata de alte centre din Brasov, sunt mai mult decat convenabile.”

PROCEDURA INSCRIERE
Pentru a va inscrie la curs este necesar sa va faceti o programare sunand la unul dintre numerele- 0732212782- Vodafone sau 0756573947- Orange. Inscrierea dureaza aproximativ 20 de minute, si aveti nevoie de buletin si minim jumatate din taxa de curs (120 lei). Locatia pentru inscriere este Str. Sf. Ioan Nr. 22, programarea poate fi facuta pentru dimineata sau dupa-amiaza, functie de programul Dumneavoastra.
                                                                                                                                                                                                                        
“Ma bucur ca am gasit acest curs. Sunt sigura ca la sfarsitul cursului nu voi mai fi stresata cand comunic cu lumea din America. Doresc sa dau sfaturi tuturor sa faca cursul. Eu regret ca nu am inceput mai devreme aceasta activitate.”
Pusa Sablid, cursanta
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Cursurile noastre sunt organizate in jurul a trei principii:
A. Accentul este pus pe conversatie;
B. Gramatica este redusa la esential;
C. Grupele de studiu au maxim 15 cursanti;
In plus, ne straduim sa fim eficienti. Cei mai multi dintre elevii nostri urmeaza sa plece din tara sau sa sustina un interviu de angajare in putin timp. Astfel, nu dezvoltam lucrurile pe larg, ci punctam elementele cheie, gandindu-ne ca trebuie sa obtinem maximul din timpul pe care il avem la dispozitie. 
Mariana Ripa:
“Dupa 8 cursuri am putut sustine o conversatie de baza.”
Click aici pentru testimonial Gabriel Boicu
Cateva lucruri despre mine, cea care preau acest curs:Numele meu este Lacramioara Nechifor si am o experienta de peste 15 ani in predarea limbii engleze. Dealungul carierei mele am instruit mii de elevi si deseori m-am “intalnit” cu teama cursantului ca nu va reusi sa invete limba Engleza dintr-un motiv sau altul. Oare mai pot invata limba engleza la varsta mea? In situatia aceasta, oamenii deschid discutia despre curs declarandu-si cumva stanjeniti, varsta: “Stiti, am….ani,..
O sa va spun asadar, din experienta mea de pana acum, ca varsta nu a fost niciodata un impediment pentru cineva care a avut o dorinta puternica de a reusi, si a investit in invatarea limbii Engleze timp si munca. Am intalnit situatii in care oameni de peste 70 de ani nu doar ca au reusit sa invete limba Engleza, ci au descoperit in aceasta un hobby, o preocupare interesanta; acesti oameni invata cu placere acasa, citesc carti in limba Engleza si se bucura de fiecare pas inainte pe acest drum. Nu voi dezvolta mai mult subiectul presupuselor neputinte cum ar fi lipsa de aptitudini personale sau faptul ca nu ati studiat in scoala. Dupa parerea mea solutia este sa nu va mai ganditi la posibile obstacole si sa faceti pur si simplu ceea ce puteti face. Pe masura ce veti obtine rezultate, aceste temeri vor disparea de la sine.
O alta intrebare a viitorilor cursanti este – Daca ceilalti cursanti stiu cate ceva si eu nu stiu nimic, o sa pot tine pasul ?, n-o sa ma fac de ras? Ei bine, cei mai multi elevi la cursul de incepatori nu au mai studiat limba Engleza niciodata, iar persoanele care au o baza cat de mica sunt indrumate catre grupa urmatoare ca nivel, cea de preintermediari.
Lacramioara Rus, receptioniera,
“Acest curs e ca o relaxare; nu exista rusine, jena ca nu stii..e o atmosfera foarte placuta si vesela. Rar am intalnit profesori cu un asemenea dar, talent- aici am intalnit un pedagog adevarat!”
Mihaela Sofran, infirmiera:
 ” Acest curs m-a stimulat foarte mult sa invat limba engleza, datorita doamnei profesoare Lacramioara care are un mod de predare special si simplu, pe intelesul tuturor. Il recomand tuturor celor care vor sa invete limba engleza intr-o atmosfera placuta!”